Bedrijven Aimbusiness is het overkoepelende orgaan van deze bedrijven.

Luv Design

Wilt u een frisse, verzorgde, overzichtelijke en uiteraard betaalbare website voor uw bedrijf of de diensten die u aanbiedt? Dan bent u bij Luv Design aan het juiste adres. Enkele jonge, gespecialiseerde professionals staan altijd klaar om uw bedrijf te voorzien van een uiterst nette website. U kunt daarnaast ook een beroep op ons doen voor advies, internet marketing en bemiddeling.

www.luvdesign.nl

Lavendelparfums

De ruime keuze, voor zowel man als vrouw, uit ons brede assortiment, maakt dat u zonder twijfel uw gewenste parfum zult vinden. Onze aantrekkelijke prijzen komen voort uit het feit dat wij al ruime tijd in de parfumbusiness actief zijn en onze parfums direct aan u verkopen, zonder de tussenkomst van een echte winkel. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.

www.lavenparfums.nl

IATS

International Airport Taxi Service of simpelweg IATS verzorgt taxiritten van en naar uw woning, vanaf het vliegveld waar u uw vlucht heeft geboekt. Zowel voor zakelijke- als priveritten staan wij voor u klaar. Nette chauffeurs, luxe wagens en betalen op factuur behoren tot onze standaard.

www.iats.nl

Autoverhuur Rijnland

Autoverhuur Rijnland is een jong en flexibel autoverhuurbedrijf gevestigd aan de Rooseveltstraat 6A in Leiden. Wij verhuren personenwagens en bedrijfswagens. Wij zijn zeer klantgericht en service staat bij ons hoog in het vaandel.

www.autoverhuurrijnland.nl

AIM Incasso

AIM Incasso is een onderneming die gericht is op incasso dienstverlening aan zowel particulieren als ondernemers. Wij zijn u graag van dienst bij het incasseren van uw vorderingen. Daarbij streven wij ernaar om debiteuren zo snel mogelijk tot betalen te laten overgaan maar ook de relatie tussen u en de debiteur optimaal te houden.

www.aimincasso.nl

AIM IT

AIM IT is een jong en dynamisch bedrijf. Er heerst binnen AIM IT een informele open cultuur met korte communicatielijnen. De wens van de opdrachtgever staat centraal bij AIM IT. Onze aanpak is consistent en professioneel en oplossingen worden samen met de opdrachtgever gerealiseerd.

www.aimit.nl